حال راه حل برای این سناریو چیست؟ راه حل همانطور که در اول بیان شد ایجاد سرورهای پشتیبان برای سرورهای موجود در شبکه هست، که در مورده سرور DC ایجاد سرور Additional Domain Control که به اختصار ADC می نامیم هست. این سرور در شبکه هم باعث ایجاد Load Bulancing از حیث احراز هویت کاربران می شود و هم اینکه باعث ایجاد یک کپی از اطلاعات سرور DC اصلی می شود که اگر سرور DC اصلی دچار اختلال شد سرور ADC می تواند جایگزین شود و از ایجاد اختلال در شبکه جلوگیری کند. در ادامه به تشریح مراحل نصب ADC می پردازیم.
در این سناریو دو تا ویندوز سرور داریم که یکی در نقش DC و دیگری هم در نقش ADC می باشد. مراحل نصب و راه اندازی DC در مقاله قبلی بصورت کامل توضیح داده شده به همین دلیل برای جلوگیری تکرار مطالب از بازگو کردن این مطلب خودداری می کنیم.
قبل از ارائه مراحل نصب ADC باید سرور مربوطه از حیث تنظیمات TCP/IP با سرور DC اصلی هماهنگ شود. سرور DC دارای یک آدرس IP و یک آدرس DNS می باشد که این آدرس DNS بصورت Prefered می باشد، حال در سرورADC هم باید یک آدرس IP همرنج با سرور DC ست شود اما Pereferd DNS سرور ADC همانا آدرس DNS سرور DC باید باشد و آدرس Alternate DNS سرور ADC هم باید IP خوده سرور ADC باشد.
این تنظیمات TCP/IP سرور DC می باشد:
اثبات هک شدن انتخابات آمریکا توسط روسیه