هکر نست – رییس جمهوری با اعتماد مجدد به دکتر سورنا ستاری و صدور حکمی، سکان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را در دولت دوازدهم نیز به وی سپرد.
ستاری رئیس جمهوری را در دولت یازدهم نیز در زمینه علم و فناوری معاونت کرد و تصمیم حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی به ابقای وی، به طور حتم نشانگر رضایت از روند رو به رشد این حوزه بسیار حساس و اثربخش در زمینه های مختلف و همچنین تاکیدی بر ضرورت تداوم روند کنونی در دولت دوازدهم است.
بحث هایی همچون ساماندهی و حمایت های بی نظیر از حوزه مرزدانش و علوم پایه، عملیاتی سازی مباحث تئوریک مربوط به حوزه تجاری سازی علوم و فناوری از طریق احیای مراکز رشد و نوآوری در دل دانشگاه ها و همچنین ایجاد مراکز نوآوری در کنار دانشگاه ها، اجرای موفقیت آمیز قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان و افزایش این شرکت ها از ۱۰ شرکت در ابتدای دولت یازدهم به ۳۲۰۰ شرکت در حال حاضر از جمله برگ های زرین عملکرد معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در طول چهارسال گذشته به شمار می رود.
موضوع فرهنگ سازی و ترویج اقتصاد دانش بنیان همچون اقدامات انجام شده در جلب توجه جامعه به مباحث مربوط به استارتاپ ها از جمله اقدامات اساسی دیگری است که به صورت جدی از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در طول چهار سال گذشته دنبال شده است.
به طوری که در کنار ستادهای فناوری راهبردی، ستاد ویژه ای تحت عنوان ستاد توسعه فرهنگ اقتصاد دانش بنیان راه اندازی شده که وظیفه آن فرهنگ سازی و رسانه ای کردن اقتصاد دانش بنیان است.
توسعه دیپلماسی فناوری و تسهیل بازگشت نخبگان مقیم خارج کشور همچنین از دیگر اقدامات راهبردهای ستاری در کرسی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دولت یازدهم بوده است.
انتخاب مجدد ستاری به عنوان معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری به طور حتم نشانه مهر تائید دکتر روحانی بر عملکرد چهار سال گذشته وی و همچنین تاکیدی بر ادامه روند کنونی در دولت دوازدهم است.
ستاری که متولد ۱۳۵۱ شهر ورامین و فرزند سرلشگر شهید منصور ستاری فرمانده اسبق نیروی هوایی جمهوری ارتش جمهوری اسلامی است، مدارج کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی مکانیک خود را در دانشگاه صنعتی شریف گذراند و از سال ۱۳۸۷ عضو هیات علمی این دانشگاه و همچنان به عنوان دانشیار مشغول تدریس و تحقیق در دانشکده مهندسی انرژی دانشگاه صنعتی شریف و پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف است.
ستاری دو اختراع داخلی و خارجی را به ثبت رسانده و دارای نشان درجه یک هنری است.
عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی، دبیری هیات امنای صندوق نوآوری و شکوفایی، عضویت در هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، ریاست هیات امنای پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری، ریاست هیات امنای صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران، عضویت هیات امنای موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی، ریاست پژوهشگاه صنعت نفت، مدیرعامل سازمان بهینه سازی مصرف سوخت کشور، ریاست پژوهشکده نانو تکنولوژی پژوهشگاه صنعت نفت، ریاست گروه انرژی موسسه مطالعات بین المللی انرژی و همچنین تصدی کرسی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از ۱۴ مهرماه ۱۳۹۲ تاکنون از جمله سوابق اجرایی ستاری است.
با ۵ واقعیت درباره بیل گیتس که از آنها بیخبر بودید، آشنا شوید!